.

.

Teflon Футерованный гидротермальный sinteza autoklavu reaktor 150 ml PTFE Футерованный posudu interna čahura spremnik za probavu visokog tlaka

Teflon Футерованный гидротермальный sinteza autoklavu reaktor 150 ml PTFE Футерованный posudu interna čahura spremnik

HRK 763.02
Iznos

Teflon niveliraju гидротермальный reaktor autoklav sintezu PTFE niveliraju spremnik probavu unutarnjeg tlaka čahure F4 krvnih sudova, visok
Гидротермальный reaktor za sintezu, također poznat kao probavu, bombe topi pod pritiskom, reaktor гидротермального sinteze, posude za probavu visoke temperature i tlaka, rezervoar visokog tlaka PTFE se nalazi u određenim temperaturnim i tlačnog uvjetima, neke sintetičke kemikalije dolaze реактором. To je naširoko se koriste novi materijali, energija, инженерство okoliša i drugih polja znanstvenog istraživanja i eksperimente, преподавательство sveučilišta, jedinice za znanstvena istraživanja navika koristili male reaktora.
1. Tehnički Podaci :
(1). Radna temperatura : 230c
(2). pritisak aktivnosti : 3мпа (senzor)
(3). топление, охлаждая stopa : 5 c / min
(4) specifikacija 150ml toga подгонянное prema potrebama potrošača.
2. karakteristike
Reaktor гидротермального sinteza s pomoću visoke kvalitete za obradu plemenitog čelika. Tijelo poklopac čajnika čajnika i загерметизированный s trajan, pouzdan strukturom brtvljenje kabela, utjecaj brtvljenje dugoročna stabilnost bez curenja.
Reaktor гидротермального sinteza s vanjskim grijanjem, kako bi se smanjila količina i povoljnije reakciju u istoj radnoj temperaturi reaktora (na primjer, nekoliko reaktora, je stavljena u нагреваемую pećnica).
3. metode rada
Odgovor znači i kućište reaktora, i osigurati koeficijent podnošenja ne više od 0,8. Kada je odjel otpornost reakcije kada želite da stavite štitnik PTFE, može biti samo naravno tijelo čajnika od корозии. Reaktor гидротермического sinteza će biti postavljeni na нагревателе, u skladu s odredbama o brzini zagrijavanja kada se zagrijava do željene temperature reakcije (manje od željene temperature sigurnosti). Završetak reakcije biti kada svoj držati u frižideru, ali i strogo u skladu s обеспечениями охлаждая aktivnosti zraka, olakšati sigurnost i život reaktora. Kada se potvrdi внутрибрюшной temperatura niža od temperature vrenja otapala reaktivni sustavi mogu otvoriti poklopac rezervoara tek nakon što je praćenje rada.
Гидротермальный reaktor za sintezu each time nakon dobro očistiti, kako bi se izbjegli корозия.
Telo čajnika, brtvena linija poklopac čajnika, treba obratiti posebnu pozornost na čišćenje i sprečavanje oštećenja udarcima.
Svaka oklada po 1 kom.
Ako vam je potrebna bilo koja druga kapacitet, molimo kontaktirajte nas .

Klasifikacija:
Laboratorijska Oprema Za Grijanje
R

Izbor kupca