.

.

slike suvremene umjetnosti za prodaju noćna svjetla nož ulje na platnu krajolik za dnevni boravak ručno oslikana

slike suvremene umjetnosti za prodaju noćna svjetla nož ulje na platnu krajolik za dnevni boravak ručno oslikana

HRK 635.00
HRK 738.00
-14 %
Iznos

Bilo kakve konačne prilagodbe, ako je potrebno, proizvedeni su u to vrijeme. Veleprodajna cijena, veliki red, veliki popust. Ukupno ste dobili svoj nalog putem 15-25 dana nakon uplate. Kako je samo slika će biti prihvaćen vama, mi ćemo konačni pregled slika, a zatim упакуем za slanja i isporuke.Mi smo uvijek čine velike napore da vam zabavna i iznenađujuće usluge on-line kupovine. Dakle, prvi korak je vrlo važan. Kontaktirajte nas uz naknadu, ako želite обрамить ili rastezanje.
100% Ručno Oslikana + 100% Zadovoljstvo + Visoke Kvalitete + Novac Quranteed
O NAMA :
Galerija Marine Garden Galerija, koji se nalazi u gradu Xiamen, Kina. To osigurava maksimalnu zaštitu slike tijekom transporta. U ovom trenutku možda čak i ne upoznati ga.Poslat ćemo vama cijenu uključujući cijenu перевозкы tereta od vrata do vrata. грузите izvan paket, javite vam praćenje no.
Uzorci naših završenih slika :
Kako se izvući?
Korak 1-obris slike
Dobar početak je pola uspjeha . Sve opcije su vodeni pečat ili ime izvođača na slici se ne prikazuju se na potpunu sliku.
Korak 3-mreža oblika
Čim poddlaka boje na licu mjesta, počinjemo graditi oblika objekata u slici. Slika je sada zastupljena u našem viši umjetnicima koji uče ga i izražavajući svoje mišljenje. Sve reprodukcije izrađene u visokoj kvaliteti. Promjene mogu biti izrađene, osim ako vas nisu zadovoljni neke detalje na slici.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće poslati vašu narudžbu u najkraćem mogućem roku. Samo platno,bez натянутого ili обрамленного. To osigurava da je točan sastav slike će biti na mjestu od samog početka, s glavnim likovima i oblicima, objavljenim na platnu. To uključuje fokusiranje na takvim detaljima, kao što su sjene i svjetlosti, intenzitet boje i pozadine, kako bi se osiguralo da je izgled slika u potpunosti odgovara originalnom radu.
Korak 6-Završetak i kontrola kvalitete
Nakon što je slika bila gotova umjetnik, naš posao još nije završen. Okupili smo stotine vrhunskih umjetnika, koji imaju više od 10 godina iskustva u slikarstvu,posebno na apstraktno ulje na platnu,portret slike,slike životinja,krajolik slike, натюрмортах i bojama i sl.Kada je dobio sliku,ako se za bilo koji problem,onda priječite nam slobodno,odgovoriti ćemo vam u 12 sati. Za reprodukcije slike prvi korak je obris motiv slike na platnu. Dodali smo jedinstvenu teksturu, karakter i stil određenog umjetnika i slike, kao i dodatne detalje u slici.
Korak 2-Primjena podlake boje
Nakon što je skica će biti završen, umjetnik će se početi primjenjivati poddlaka je boje.
Korak 4-Dodavanje teksture
U tom trenutku u igru ulazi pravi jedinstvenost svake slike i svakog umjetnika. Ovdje je vrlo popularan reprodukcija slika Van Goga,Monet,Salvador Dali,Рениора da Vinci,Picasso. Počinjemo dodavati određenu teksturu i oblik određene trenutne slike, bilo da se boje i uzorke Renoir ili nevidljivi potezima Rembrandt.
Vrijeme obrade vaše narudžbe :
Jer sve reprodukcije su ručno oslikane, obično to traje oko 10-15 dana završiti nakon uplate. Kako se samo da će sve biti dogovoreno, slika će vam poslana, kupac, za konačno odobrenje.
Korisničke slike ( slike na platnu, slike na platnu) : 1. Ako imate bilo kakvih potrebne prilagodbe, oni će također su napravljeni. U ovoj fazi koriste se svijetle i tamne boje, kao i boja odnos, kako bi stvorili veću dubinu u slici.Poslat ćemo vas kompletnu foto slike e-mail za potvrdu prije prosljeđivanja. Mi ćemo koristiti brzu i sigurnu isporuku, rok isporuke je od 5-10 dana. Vi samo trebate nam poslati svoju sliku ili fotografiju koju želite slikati, i recite nam veličinu koju želite.
Korak 5-Dodatne Informacije
Kako je samo jedinstveni stil i motiv slike će biti na licu mjesta, mi se svodi na dodavanje najnovijih poteza. Molimo, označite na svoj red, ako želite da se prijavite ime umjetnika međunarodne dimenzije standard : 20 "x 24" (50x60 cm ), 24" x 36" (60x90 cm), 30 x 40" (75x100 cm ), 36 "x 48" (90x120 cm ) , 40 x 60 "(100x150 cm ), 48" x 72 " (120 x 180 cm ) , sve pojedinačne veličine su dostupne .

Veličina (Palac):
36 X 24, 45 X 30, 60 X 40, 72 X 48
brend:
Земалу
Vrsta:
Ulje Na Platnu
Predmeti:
Krajolik
Način kadra:
Bez okvira
Materijal:
Rublje
Stil:
Moderan
Okvir:
No
Srednji:
Uljana
Referentna Baza:
Platno
Oblik:
Single
Inženjering:
Ručno Oslikana
Oblik:
pravokutnik
original:
No
pomoć:
87
ИИД:
13127
M:
M2
R

Izbor kupca