.

.

Besplatna dostava kvalitetu 300 kom./kor. 5RL trajna šminka obrve usne-igla-tattoo igle

Besplatna dostava kvalitetu 300 kom./kor. 5RL trajna šminka obrve usne-igla-tattoo igle

HRK 95.94
Iznos


Besplatna dostava kvalitetu 300 kom./kor. 5 RL trajna šminka obrve usne-igla-tattoo igle
Uključuje : 5 R 300 Pcs
Upozorenje : izgled i boju papira paket će se mijenjati i obično, Molimo vas da to potvrdite.
Mi smo profesionalni dobavljač opreme za tetoviranje i kozmetike za šminkanje.
Proizvod za stalni sastav, kojim se bavimo, uključuje : setovi za stalni sastav,strojevi za stalni sastav,tinta za stalni sastav,igle za stalni sastav,savjeti za stalni sastav i tako dalje.
Plaćanje
Primamo Escrow
Mi smo samo brod na adresi osiguran sa svojim platiti Escrow.
Dostava
Ovaj proizvod će biti poslan preporučenom zračne pošte. Dostava obično traje 15 -28 radnika / radnih dana da stigne u sljedeće zemlje i
područja :
Hong kong, Makao, Japan, Koreja, Tajvan, Singapur, Australija, Novi Zeland, velika Britanija,SAD(kopno,uključuje havaja i Aljaske), Kanada i Irska.
Ako upućivanje uskratio lokalnim običajima,to će dovesti do kašnjenja isporuke. To je izvan naše kontrole. Molimo vas, shvatite nas.
Ostale zemlje i područja, molimo vas, kontaktirajte nas o isporuci i vremena.
Ako želite koristiti drugi курьерское(kao UPS,DHL, FEDEX)molimo šaljite nam na e-mail najprije, prije nego to učinite naloga.
Za sve narudžbe, molimo, imajte na umu da :
1. porezi i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.
2.molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.
Therma prodaje
Povratak I Povrat Novca
Zahtjev za povrat ili zamjenu je dostupan samo na upite u roku od 2 tjedna nakon primitka upućivanje i povrata robe u istom stanju, što je i rezultat.
Molimo, kontaktirajte nas zatražiti dopuštenje za povratak. Vaše ime, telefonski broj i razlog povrata moraju biti uključeni u e-mail. Sve proizvode
vratio se mora sadržavati sve originalne ambalaže.
Molimo vas da pažljivo переупакуйте robu. Mi ćemo provjeriti robe vratio i odmah poslati kupcu zamjenu u slučaju otkrivanja kvara.
Ako adekvatna zamjena nije dostupna, onda će biti uplaćen povrat novca. Troškovi isporuke i rukovanja, kao i premije osiguranja se ne vraća.
Ako je proizvod će se naći neispravan, on će biti poslan natrag kupcu na račun kupca. Roba se vratio bez sobe RMA će biti odbijena i
vraćena pošiljatelju. Kupac je odgovoran za plaćanje svih poštanske troškove povrata robe i troškova na njegovu isporuku. Kupac je odgovoran za dodatne troškove za isporuku robe
koji su se vratili odbačeni i/ili недоставленными. Mi ne primamo nikakve poticaje bez broja odobrenja na kutiji ili etiketi, u kojoj se vraća.

Vrsta:
Татуировочная Igla
R

Izbor kupca